Your Cart

Koop Research Chemicals Online

Research Chemicals Nederland  Research Chemicals English

Verzending & Bezorging

Naar welke landen versturen jullie?

Voor vragen of wij ook op uw locatie leveren, neem contact op met onze klantenservice of via WhatsApp 0614740924

Thuisbezorgd door PostNL

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Al onze pakketten passen in elke brievenbus en worden daarom nooit bij buren of een pick-up point afgeleverd.

Hoe worden de Research Chemicals verzonden?

Wij verzenden al onze producten in enveloppen. Er zal geen zichtbare reclame/logo op de poststukken staan.

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden van Research Chemicals (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze Research Chemicals best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen – zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de ‘geen verzendkosten’………
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Wat is jullie levertijd?

Wij hanteren een levertijd van 1 a 2 werkdagen. Wij streven ernaar om uw bestellingen de werkdag nadat u besteld heeft te laten bezorgen.

Uw zending volgen

Zodra uw pakket bij ons is verzonden, ontvangt u een e-mail met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen.

Kan ik mijn bestelling ook bij jullie magazijn ophalen?

Nee. Wij doen enkel aan verzending

Krijg ik een Track&Trace code voor mijn bestelling?

Wij versturen al onze bestellingen via brievenbus pakket van PostNL. 
Dit is inclusief Track&Trace code

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met met onze klantenservice via het contactformulier of via Whatsapp op 0614740924