Your Cart

Koop Research Chemicals Online

Research Chemicals Nederland  Research Chemicals English
Seks is geweldig met 3-mmc, echt!

Seks is geweldig met 3-mmc, echt!

Wij hebben zojuist een reactie binnen gekregen van een klant die voor het eerst 3-MMC heeft geprobeerd. Wij vonden de reactie zo bijzonder dat we deze graag wilde delen, omdat hier een wetenschapelijk randje aan zit.

(wij produceren geen research chemicals voor consumptie, en raden consumptie van research chemicals ten alle tijden af.)

Het gedeelte wat wij graag willen delen:

Seks is geweldig met 3-mmc, echt! Je kunt maar door blijven gaan. Het maakt je heel actief, je krijgt plezier, praat met iedereen. Je wordt high, heel gelukkig in je hoofd, euforisch zelfs. Het is een beetje als met xtc, maar dat is in onze scene helemaal uit. Het effect van 3-mmc is veel heftiger.

Seksualiteit onder invloed van research chemicals wordt ook wel “chemseks” genoemd. Chemseks is seks warbij drugs (chems, van chemie) een belangrijke rol spelen.Bij inname van 3-MMC wordt het aanmaken van dopamine en serotonine in het brein gestimuleerd. Deze prikkels zorgen voor een euforisch gevoel waarbij ook gevoelens van lust worden opgewerkt.

De voordelen van chemseks kunnen zijn dat, noem het voor het gemak even het hele seksuele proces, natuurlijk verloopt waarbij de man het enigszins langer zou kunnen volhouden dan normaal (sorry mannen, wij sommen gewoon de feiten op). Het nadeel echter is dat er bij chemseks ook een afhankelijkheid kan worden gecreëerd van middelen om te stimuleren.

Feit blijft wel dat research chemicals schadelijk kunnen zijn, netzo als elk andere drug, indien het wordt geconsumeerd. Het kan iemand zijn seksleven een boost geven, en in enkele gevallen ook interne schade aanrichten. Wees altijd extreem voorzichtig met het consumeren van research chemicals en blijf jezelf hydrateren met water om je lever en je nieren zo veel als mogelijk te spoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *